Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Flera fall av misshandel i helgen

Två män anhölls i helgen, misstänkta för att ha misshandlat kvinnor.

På lördagseftermiddagen tog polisen en man i fyrtioårsåldern, misstänkt för att ha misshandlat en kvinna inför hennes barn. Polis grep mannen mitt på dagen och åklagare anhöll honom några timmar senare.
På lördagskvällen greps en man i 30-årsåldern, misstänkt för att ha använt ett tillhygge vid grov misshandel av en kvinna. Hon fördes till sjukhus i ambulans. Händelsen inträffade på en servering i centrum. Mannen anhölls senare och ännu på måndagsmorgonen var han kvar hos polisen.
Under natten till söndagen angrep fyra personer i åldern 17-20 år en ensam man på Eriksgatan. Männen sparkade och slog sitt offer, som periodvis förlorade medvetandet. Polis och ambulans kom till platsen, men offret ville inte ha transport till sjukhus. Till slut fördes han ändå till vård.
En tonåring har polisanmält misshandel och hot via sociala medier.
Gå till toppen