Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Nyopererad BoIS-are snart tillbaka i spel

Kevin Jensen har åtgärdat en skadad tå och står över lördagens BoIS-match.Bild: AVDO BILKANOVIC
Landskrona testar formen mot division 1-kollegan Lunds BK (som tränas av förre BoIS-aren Jack Majgaard Jensen) och vi noterar att laget får klara sig utan starka pjäser som Robin Hofsö och Igor Arsenijevic även i lördagens match.
– Vi har i stort sett exakt samma spelare att tillgå, som när vi mötte Nyköbing senast. Men när det gäller Hofsö och Igor är de snart igång för fullt, förmodligen redan på måndag, säger tränaren Billy Magnusson.
Målvakten Kevin Alin tvingades avbryta i segermatchen mot Nyköbing, men tummen har röntgats och det var "bara " en kraftig stukning. Däremot saknas Kevin Jensen, som spelade förra helgen men fixat till en krånglande tå under veckan.
– Det var ingen större grej, men operationen var planerad och även han ska vara tillbaka i träning på måndag.
Emil Jönsson är också borta, men eventuellt är nye backen Jonathan Asp tillbaka i spel. Asp har haft problem med en fot, men började träna i veckan och är aktuell igen. Samtidigt lutar det åt att Sumar Almadjed, värvad från Hittarp, får ännu mer speltid än senast. Då startade han matchen, men byttes ut i paus.
– Sumar missade en del träning i början av försäsongen, men tanken är att vi steppar upp honom, säger Billy Magnusson. Så efter en halvlek mot Nyköbing kan det bli lite mer den här gången.
Gå till toppen