Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

BoIS föll efter mål i slutsekunderna

Jesper Lernesjö.Bild: AVDO BILKANOVIC
Träningsmatch
Landskrona BoIS 0
Lunds BK 1
Med bara sekunder kvar gjorde Lunds BK matchens enda mål och Landskrona BoIS har nu följande försäsongsfacit: en seger, två oavgjorda och två förluster.
– Jag tycker att vi hade väldigt bra koll i första halvlek, vi etablerade spel, kom igenom och hade några farliga lägen. Det var väldigt stabilt, i andra halvlek blev det mer fram och tillbaka och inte samma kontinuitet med våra uppspel, säger Jesper Lernesjö.
– Det var väl fem sekunder kvar när vi tappade boll och de gjorde mål. Det är aldrig kul att förlora oavsett om det är träningsmatch eller vanlig match. Jag hatar att förlora.
23-åringen har återvänt till BoIS efter flera säsonger i Högaborg. Ett annat nyförvärv från division 2, Viktor Wihlstrand, har imponerat bredvid Philip Andersson i mittlåset och på vänsterbacksplatsen finns Jonathan Asp, Kofi Yeboah Addae och långtidsskadade Alexander Tkacz.
Mot division 1-konkurrenten LBK fick Jesper Lernesjö spela hela matchen som vänsterback.
– Det kändes bra, det var mycket löp och mycket närkampsspel. Det var skönt att få mina första 90 minuter, det känns bra i kroppen, säger han.
Gå till toppen