Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Våg av inbrott i Landskrona och Häljarp

En våg av inbrott i bostäder, källare och garage i helgen har anmälts till polisen.

En lägenhet på Järnvägsgatan drabbades av inbrott i helgen. Vid 18-tiden på lördagskvällen upptäcktes att någon brutit upp dörren. Vad som stulits var okänt när polisanmälan gjordes.
Under fredagskvällen undersökte polis brytmärken och andra spår efter ett inbrott i en lägenhet på Ödmanssonsgatan. Boende kom hem på och upptäckte vid 18-tiden dels att pengar och annat stulits, dels att allt annat var i stor oreda.
På söndagsmorgonen upptäcktes att någon försökt bryta sig in i en annan lägenhet på Ödmanssonsgatan, dock utan att fullfölja.
Någon använde verktyg för att försöka ta sig in i en bostad på Silvergården någon gång mellan lördag och söndag. Ett brevinkast hade brutits upp, men längre kom inte tjuvarna.
Tre källare på Enoch Thulins väg plundrades under natten mellan lördag och söndag. Ett inbrott i källare upptäcktes även på Pilåkersgatan under fredagsmorgonen, då man kunde se att elverktyg och barnkläder stulits.
Tjuvar härjade även i ett garage på Skiftesvägen. På söndagsmorgonen hade okända personer försvunnit med sommarhjul på fälg.
I Häljarp slog okända gärningsmän till mot tre villor, troligen mellan klockan 16 och 18 på lördagskvällen. I ett fall tog de sig in på okänt sätt, i det andra bröt de upp ett fönster. Polisen vet ännu inte vad som har stulits.
På söndagsmorgonen upptäcktes att någon brutit upp ett köksfönster i en tredje villa, dock utan att ta sig in.
Gå till toppen