Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Westman: ”Vi är rätt så revanschsugna”

Sista matchen för ÖVK i play off-serien är viktig.
– I praktiken kan en vinst mot Sollentuna innebära att vi blir tvåa om resultaten ramlar rätt, säger coachen Tony Westman.

ÖVK:s coach Tony Westman ska mana på sina spelare för att försöka nå andraplatsen i play off-serien.Bild: MATHILDA AHLBERG
I den väldigt jämna play off-tabellen har ett lag hamnat på efterkälken: Sollentuna.
Trean ÖVK kan nå andraplatsen, vilket ger hemmaplansfördelar i slutspelet, och bör ju slå Sollentuna.
– Mm, funderar tränaren Tony Westman högt och fortsätter med en motfråga:
– Har du sett historiken? Det är det lag vi har tagit minst poäng emot. I första rundan hade vi dem borta. Då var det först Södertälje på lördagen och sen Sollentuna på söndagen och den orkade vi helt enkelt inte.
– Hemma, jag ska inte säga att vi gör en plattmach, men vi spelade ju inte bra och förlorade. Vi är medvetna om det och rätt så revanschsugna på att ta lite mer poäng mot dem den här gången.
Och nu är ni väl inte trötta...?
– Nä, nu kan vi inte skylla på det. Vi är hemma och det var en vecka sedan vi spelade. Förutsättningarna för att vi ska vinna är rätt så bra. Sen ska man vara medveten om att de slog Linköping så de har också ett gott självförtroende.
Läget i laget: Centern Hampus Brink har fortsatta problem med sina benhinnor. I övrigt är alla spelare tillgängliga.
Gå till toppen