Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Släktforskarförbundet flyttar till Sundbyberg

Nu är det dags för en flytt. Även Genealogiska Föreningen packar för en ny utmaning.

Sveriges Släktforskarförbund flyttar till nya lokaler vid Marabouparken. Den nya adressen blir Löfströms allé 7 i Sundbyberg.
Nuvarande adress är Anderstorpsvägen 16 i Solna. Där har släktforskarförbundet haft sina lokaler i elva år, sedan mars 2008.
– Vi flyttar tillbaka till Marabouhuset där förbundet tidigare haft sina lokaler – dock i en annan del av fastigheten. Flytten går i mitten av mars och kansliet kommer då att vara stängt några dagar, säger Mikael Hoffsten, ekonomi- och bokhandelsansvarig på Sveriges Släktforskarförbund.
Även Genealogiska Föreningen (GF), som också haft sin bas på Anderstorpsvägen 16 i Solna i många år, flyttar och återvänder också till Marabouhuset. De blir grannar med Sveriges Släktforskarförbund.
– Lokalen är fräsch och vi tror att den kommer passa både verksamheten och besökarna utmärkt. Däremot innebär lokalbytet ett omfattande arbete med att flytta bibliotek och samlingar. Besök i föreningens arkiv och bibliotek kan därför komma att begränsas från mars månad, skriver GF-ordföranden Thomas Fürth i föreningens senaste nyhetsbrev.
Gå till toppen