Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Hon är ny ordförande för Bjäre Båstad Moderaterna

Det är Ninni Markow som är ny ordförande för Bjäre Båstad Moderaterna – BBM.

Det är Ninni Markow som är ny ordförande i Bjäre Båstad Moderaterna.
Ninni Markow är född och uppvuxen på Bjäre men som tonåring flyttade hon till Stockholm där hon bodde under flera år. I dag bor hon i Förslöv.
– Jag flyttade tillbaka permanent för snart två år sedan. Då tänkte jag att jag behövde ha någon meningsfull sysselsättning säger Ninni Markow som valde att fortsätta sitt engagemang i Moderaterna.
Sedan tidigare sitter hon som ersättare för Moderaterna i kommunstyrelsen och i utbildningsnämnden i Båstad.
– Jag hade inte tänkt bli ordförande egentligen. Jag är ingen frontfigur. Men sedan blev det så. Samtidigt tänker jag att en styrelse består av en mängd ledamöter med en mängd olika ansvarsområden och att tillsammans kan vi göra något bra, säger Ninni Markow.
Hon är legitimerad psykolog i botten och driver företaget Talbar psykolog & HR-partner som sysslar med livs- och karriärutveckling. Det kan handla om vägledning samt coachning av såväl privatpersoner som chefer eller så kallad second opinion som innebär att man vid rekrytering har någon utomstående som gör en oberoende och fördjupad bedömning av kandidaterna när det kommer till att anställa chefer och ledare.
Hon har nyligen fyllt 70 år men vill inte helt slå av på takten.
– Det jag väljer att engagera mig i ska vara roligt men också framåtblickande och utvecklande, säger Ninni Markow.
Gå till toppen