Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Inga nya skador i Rögle – Justin Pogge står i derbyt

Bara Jonas Ahnelöv saknas i Rögles lag i bortamötet med Malmö. Det kommer att bli fullsatta läktare när rivalerna drabbar samman.

Kan Röglemålvakten Justin Pogge stänga igen mot Malmö?Bild: PETTER ARVIDSON
Det blir utsålt i Malmö arena på tisdagskvällen när Skånerivalerna båda jagar en topp sex-plats i grundseriens näst sista omgång.
Rögle har två raka segrar och kommer till spel med samma lag som i de senaste matcherna, det är bara Jonas Ahnelöv (samt långtidsskadade Ben Youds) som saknas. Det innebär att Olle Liss är helt utanför laget och att förstakedjan med Leon Bristedt, Ted Brithén och Daniel Zaar är intakt. Justin Pogge får fortsatt förtroende mellan stolparna.
I Malmös lag noteras att Marcus Sylvegård är tillbaka i uppställningen. Däremot saknas profilvärvningen Per Ledin helt. Oscar Alsenfelt står i mål.
Här är Rögles lag mot Malmö (nedsläpp klockan 19):
Målvakter: Justin Pogge (Ville Kolppanen).
Backpar: Daniel Bertov, Kodie Curran – Éric Gélinas, Craig Schira – Alen Bibic, Samuel Jonsson.
Extraback: Jesper Williamsson.
Kedjor: Daniel Zaar, Ted Brithén, Leon Bristedt – Trevor Mingoia, Mattias Sjögren, Daniel Widing – Lucas Elvenes, Taylor Matson, Linus Sandin – Nils Höglander, Simon Ryfors, Matt Carey.
Extraforward: Erik Andersson.
Fakta

Kampen om topp sex

Läget i tabellen ser ut så här just nu:

6. Skellefteå – 79 poäng (+16 i målskillnad)

7. Malmö – 76 poäng (+6)

8. Rögle – 75 poäng (-9)

9. HV71 – 74 poäng (+5)

Gå till toppen