Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Här är sommarens strandfester

Förra året var det mycket som hände på och kring stranden vid Lagunen. I sommar fortsätter festligheterna med konserter, matlagning och VM-fotboll.

Kommer ni ihåg VM-festen förra sommaren? I sommar kan det bli en ny när VM-matcher på nytt visas på storbildsskärm.Bild: Niklas Loman
Tanken är att upprepa förra sommarens succé och skapa en spännande mötesplats vid havet för barn, ungdomar och vuxna. Den 24 juni fram till 20 juli kommer en scen att stå på stranden och bjuda på internationella uppträdanden med etablerade artister och lokala talanger.
– Stämningen var fantastisk i fjol, alla var glada, vi behövde inte ens några ordningsvakter, säger näringslivschefen Anna Classon.
För den yngre publiken kommer Cityidrott att anordna bland annat en stort barnkalas med hoppborg och underhållning.
Matfestival med utställare kommer till Landskrona 6 juli.Bild: Håkan Röjder
Skånes matfestival har tidigare arrangerats på Österlen men flyttar till Landskrona och Citystranden. Ett 20-tal utställare kommer med mat och dryck den 6 juli.
Sedan kommer för första gången också arrangemanget Goodnight sun till Landskrona. Där kommer många artister att delta och spela musik i solnedgången.
Lagunen

Datum att hålla koll på

26 juni: Idrottsfest, som anordnas av Landskronas Idrottsföreningars Samorganisation.

3 juli: Allsång.

6 juli: Skånes matfestival med Skånes dryckesproducenter.

9–12 juli: Goodnight Sun, musikevenemang med solnedgångskonserter.

15–20 juli: Aktiviteter för barn och unga med Cityidrott.

Även live-sändning av matcher i fotbolls-VM, som pågår 7 juni–7 juli, kommer att visas på stranden.

Gå till toppen