Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Helsingborg

Nätverksfrukost i Helsingborg drog fullt hus

Hur blåser vindarna i din bransch?

Louise Sauer, ekonomichef Inyett AB.Bild: Britt-Mari Olsson
Louise Sauer, ekonomichef Inyett AB, som arbetar med säkra betalningar:
"Säkerhet och säkra betalningar är en het bransch. Det är alltid aktuellt med säkerhet och trygghet för våra kunder, att veta betalningsströmmarna fungerar som de ska. Riskerna med internetbedrägerier ökar och det pratas det mycket om. Samtidigt talar vi mycket om närståendetransaktioner, se till att skapa trygghet för alla dem som sitter och sköter betalningar på företagen."
Läs också "Framtida konjunkturnedgång ger utrymme för förvärv"
Maria Balsam, försäljningschef på revisions- och konsultföretaget Grant Thornton.Bild: Britt-Mari Olsson
Maria Balsam, försäljningschef på revisions- och konsultföretaget Grant Thornton:
"Digitaliseringen tar över, fler analyser sker inledningsvis digitalt istället för att människor gör dem. Därefter tar människan över. Detsamma gäller ekonomiservice. Det gör att vi får mycket mer tid över för rådgivning. Vardagen blir lättare när vi inte behöver sitta med så mycket papper, utan får tid att hjälpa entreprenörerna att göra än mer lönsamma affärer."
Elin Öster, marknadsdirektör i Danji AB.Bild: Britt-Mari Olsson
Elin Öster, marknadsdirektör i Danji AB, som arbetar med bland annat kundupplevelse och organisationsutveckling:
"Det är roligt att fler får upp ögonen för kunduppelvelse, hur man kan ta tillvara på kundernas språk i till exempel enkätsvar och inte bara titta på siffror. Genom att analysera språket når vi känslorna och det är det vi vill, då får vi en riktigt vass kundupplevelse. På det sättet kan vi hjälpa företagen att få långa relationer med sina kunder."
Näringslivsfrukosten på Sillen & Makrillen i Helsingborg drog fullt hus.Bild: Britt-Mari Olsson
Gå till toppen