Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Dygnet runt

Melodifestivalvinnaren John Lundvik till Helsingborg

Nu är det klart att John Lundvik tar över turnékonceptet Christmas Night. Den 29 november kommer han och de andra artisterna till Helsingborg för en konsert.

John Lundvik, årets vinnare av Melodifestivalen, kommer till Helsingborg i vinter.Bild: Claudio Bresciani/TT
För en knapp vecka sedan vann John Lundvik, 36, Melodifestivalen med ”Too late for love”. I dag släpps nyheten att han tar över som frontfigur för Christmas Night efter Magnus Carlsson, som har varit huvudansvarig för turnékonceptet under fem års tid.
– John är inte ”bara en låt”. Han är en stor artist som kommer att ha en lång karriär framför sig, säger Patrik Krall, konsertproducenten bakom Christmas Night.
På Christmas Night-turnén får John Lundvik sällskap av Tommy Nilsson, Elisa Lindström och Wiktoria.
Wiktoria, Tommy Nilsson, Elisa Lindström och John Lundvik ingår i årets Christmas Night-paket.Bild: Rickard L Eriksson
Men innan det är dags för turné väntar förstås Eurovision-finalen för John Lundvik. Där han för övrigt tävlar med två låtar, dels ”Too late for love”, men också Storbritanniens bidrag ”Bigger than us” som han skrivit tillsammans med Laurell Barker, Anna-Klara Folin, och Jonas Thander.
Den låten sjunger han dock inte själv, utan den framförs av Michael Rice.
Christmas Night-turnén startar 21 november och kommer till Helsingborgs konserthus 29 november. Biljetterna släpps på tisdag 19 mars.
Gå till toppen