Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Nöje

Hallmark petar Loughlin efter mutskandalen

Lori Loughlin och hennes man, designern Mossimo Giannulli, misstänks för att ha försökt betala mutor för att få in döttrarna på elituniversitet. Nu stoppas hennes Hallmark-produktioner. Arkivbild.Bild: Richard Shotwell/AP/TT
Efter nyheten om att den amerikanska skådespelerskan Lori Loughlin misstänks för mutbrott har tv-kanalen Hallmark beslutat att avsluta samarbetet med Loughlin, skriver Hollywood Reporter.
Loughlin och hennes make, designern Mossimo Giannulli, misstänks för delaktighet i en nationell mutskandal där familjer sägs ha betalat stora pengar för att få in sina barn på några av USA:s elituniversitet, däribland Yale, Stanford och University of Southern California.
Skådespelerskan arbetar just nu med Hallmark-serien "When calls the heart" och medverkar även i kanalens "Garage sale" samt flera populära julfilmer.
I ett pressmeddelande skriver Hallmark:
"Vi är tyngda av de senaste nyheterna kring skandalen om universitetsantagningarna. Vi arbetar inte längre med Lori Loughlin och har stoppat all produktion med Lori Loughlin som sänds i Crown Media Family Networks kanaler."
Lori Loughlin överlämnade sig själv till polis under onsdagen och borgensumman var satt till 500 000 dollar. Andra kända personer som misstänks i härvan är bland annat skådespelerskan Felicity Huffman och investeraren Bill McGlashan.
Gå till toppen