Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Helsingborgsföretag ska boosta tjejer

En trygg plats med högt i tak där man kan prata om tabubelagda ämnen. Det upplevde Helen Izzedine och Lotta Holm saknades för unga tjejer.
Nu har de startat Zquad som ska göra det lättare för ungdomar i Helsingborg att prata om psykisk ohälsa, sex och träning.

Helen Izzedinde och Lotta Holm lärde känna varandra när de jobbade som tränare och mycket av deras verksamhet sköts från gymmet. ”Träningen hjälpte mig mycket med mitt välmående”, säger Lotta Holm. Träning är ett av tre teman på företagets första projekt, ”Boost by Zquad”.Bild: Jonatan Westerlind
Helen Izzedine, 22, och Lotta Holm, 43, har själva i flera olika sammanhang kommit i kontakt med unga som vill prata med dem om svåra ämnen. De har själva erfarenhet av psykisk ohälsa och vet hur viktigt det är att prata med andra när man mår dåligt.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen