Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Stor rotation när BoIS testar mot Halmia

Nye mittbacken Viktor Wihlstrand vilar i nästa BoIS-match.Bild: AVDO BILKANOVIC
Efter ett kort teambuilding-läger i Berlin är BoIS-truppen hemma igen och redan under tisdagskvällen är det dags för en ny match, när division 2-laget Halmia kommer till Landskrona.
– Det var en mycket lyckad helg i Berlin och vi hann med allt det vi skulle. Nu blir det lite tätt i programmet, vi kom hem natten mot måndag, men vi kommer att rotera mycket och startar nästan bara med spelare som började på bänken senast, kommenterar tränaren Billy Magnusson.
Det här innebär bland annat att Kevin Alin vaktar målet och att spelare som Jesper Lernesjö, Kofi Yeboah Addae, Hampus Ferhm, Jacob Ondrejka och Joel Sundström får chansen från start. Kevin Jensen och Emil Jönsson är i väg på landslagsläger och dessutom kommer Viktor Wihlstrand att vilas helt.
– Det är ingen större fara, Viktor har haft en lätt irritation i ena låret och han ska få behandling i början av den här veckan, förklarar Billy Magnusson.
Dessutom saknas sedan tidigare långtidsskadade Granit Stagova och Alexander Tkacz, men även Max Mårtensson måste vila sitt lår ett tag till. Dessutom lutar det mesta åt att Jonathan Asp inte spelar.
Efter torsdagens 2–0-seger mot Ängelholm är det förstås uppåt och lättnaden när Robin Hofsö och Linus R Olsson släckte lagets måltorka är uppenbar.
– Det var skönt. Ju längre en sådan negativ trend håller i sig, desto större är risken att den sätter sig på huvudet. Men jag var egentligen aldrig särskilt orolig, säger BoIS-tränare Magnusson, samtidigt som han kan notera att BoIS har fem raka halvlekar utan insläppt mål.
Tisdagens match gå på konstgräset på IP, men nu längtar naturligtvis alla BoIS-are ut på "riktigt" underlag.
– Det dröjer nog ett tag till och det mesta lutar åt att vi spelar i Borstahusen på lördag, eftersom vår egen konstgräsplan är upptagen av en ungdomscup, meddelar Billy Magnusson.
Gå till toppen