Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

MFF lånar ut Adi Nalic till Eskilstuna

Malmö FF bantar sin trupp inför den kommande säsongen. Den talangfulle anfallaren Adi Nalic lånas ut till allsvenska konkurrenten Eskilstuna.

Adi Nalic mot Kalmars Henrik Löfqvist och Adrian Edqvist i träningsmatchen i början av mars.Bild: CHRISTIAN ÖRNBERG
Adi Nalic anslöt till MFF i november från Landskrona BoIS och skrev på ett fyraårskontrakt. I BoIS stod han för fem mål och åtta målgivande passningar på 27 matcher i superettan.
Den kommande säsongen kommer han att spendera i allsvenska AFC Eskilstuna. Lånavtalet gäller året ut, med en möjlighet att diskutera överenskommelsen vidare i sommar.
– Adi har gjort bra ifrån sig i både träning och match. Men konkurrensen i vår trupp är oerhört tuff och för att han ska få speltid och ta ytterligare kliv i sin utveckling tror vi att detta är ett steg i rätt riktning. Hos AFC får han matchning i allsvenskan mot bra motstånd och kan samla på sig viktig erfarenhet, säger sportchefen Daniel Andersson på MFF:s klubbsida.
Gå till toppen