Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Mat & Dryck

Matlådor i massor skapar mer tid för annat

Många gör matlådor till sina jobbluncher.
Annika Winqvist i Lund håller sin frys fylld med lådor som hon också använder till middagar hemma på kvällen. En söndag fixade hon mat till 68 lådor.
Det gör att hon sparar tid, pengar, minskar matsvinn – och håller koll på vikten.

Annika Winqvist gör regelbundet storkok och fyller på frysen med matlådor. Den här dagen har hon redan gjort lasagne. Här håller hon på med en kycklinggryta och sedan ska hon göra majssoppa. ”Jag gör en rätt i taget, men om det ska vara lök i flera rätter brukar jag hacka all lök på en gång”, säger hon.Bild: Tom Wall
På en bänk bredvid ugnen står en form med lasagne och svalnar.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen