Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Test: Här är bästa vegofärsen

Kan en vegetarisk färs ersätta köttfärsen? Hur smakar den och hur fungerar den i en klassisk Bolognese? Vi har testat och i alla fall hittat två som lurar pastaälskaren.

I stekpannan beter sig färserna olika. Några får en mer aptitlig färg och stekyta, medan andra blir torra och bleknar.
Vegetarisk mat står numera på egna ben och behöver inte vara en kopia på en rätt där kött är huvudingrediensen. Men när även vegetarianen vill hänga med på fredagstacosen kan vegofärs vara en smidig lösning. Den kan även användas som ersättning av köttfärs i klassiker som köttfärssås, köttbullar eller köttfärslimpa.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen