Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Fyra kvinnor drogades på krog i Landskrona

I lördags kväll drogades fyra kvinnor på ett uteställe i centrala Landskrona. Två av kvinnorna åkte till sjukhus.

Det var ordningsvakter på utestället som upptäckte en kvinna som de först trodde var mycket berusad. Hon blev sämre och enligt uppgifter på platsen kunde inte hennes tillstånd bero på alkohol.
Väktarna ringde efter en ambulans som kom och förde kvinnan till sjukhus för observation.
Under kvällen fick ytterligare tre kvinnor samma symptom. En av kvinnorna har enligt polisen uppgett att hon fick en kraftig olustkänsla efter att ha blivit bjuden på en shot.
Två av kvinnorna behövde ingen sjukvård men den tredje uppsökte läkare på Helsingborgs lasarett på söndagsmorgonen eftersom hon blivit illamående.
Fyra anmälningar om misshandel genom drogning har upprättats.
– Vi kommer gå igenom vad det finns för material, om det går att se något på film från övervakningskamerorna. Sen får man ju jobba med utredningen, hålla förhör och se om man kan få vittnesuppgifter, säger Åsa Emanuelsson, presstalesperson på polisen i nordvästra Skåne.
Polisen inväntar provsvar kring vad det rör sig om för drog.
Gå till toppen