Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Backar frågetecken inför BoIS genrep

Dennis Olofsson är tillbaka i träning.Bild: AVDO BILKANOVIC
Dennis Olofsson utgick senast mot Rosengård och Jonathan Asp spelade inte alls, men när Landskrona under lördagen genrepar mot division 2-laget Asarum hoppas tränaren Billy Magnusson att båda ytterbackarna ska kunna få speltid.
– De är tillbaka i träning, men vi tar ju inga risker så vi får se hur mycket det blir. Vi räknar dock med att Jesper Lernesjö börjar som vänsterback även den här gången.
Efter den tidiga måltorkan framåt konstaterar Billy Magnusson gärna att laget inte släppt in något mål på de senaste nio halvlekarna och det känns som om stora delar av försvaret är på plats. Dennis Olofsson, Philip Andersson och Viktor Wihlstrand har varit stabila i backlinjen, medan det roterats lite mer på vänsterbackspositionen.
– Det stämmer, ja, och det känns förstås skönt att vi hittat en trygghet i defensiven. Även om det här bara handlar om träningsmatcher är det aldrig fel att hålla nollan så länge, säger Billy Magnusson.
Förutom att det är vissa frågetecken för Dennis Olofsson och Jonathan Asp saknas Kofi Addae Yeboah och Max Mårtensson även den här helgen, liksom de långtidsskadade Alexander Tkacz och Granit Stagova.
– Där går rehabprocessen enligt planerna. Granit är till exempel redan igång lite med laget och eventuellt kan han vara tillbaka i spel under slutet av våren.
Matchen spelas för övrigt på naturgräs, på planen vid gamla Gullstrandsskolan.
– Det är alltid en omställning, att skifta underlag, så det lär bli en hel del spelarbyte i den här matchen.
BoIS inleder seriespelet nästa söndag, hemma mot Trollhättan.
Gå till toppen