Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

RootsTech lockar släktforskarna till London

Nu arrangeras världens största historiska event för första gången utanför Amerika.

Så här ser det ut där den stora konferensen hålls i höst i London.Bild: Kirsty Wigglesworth
Den som vill veta mer om släktforskning och få undervisning av 100 experter kan med fördel bege sig till London den 24-26 oktober. Då arrangeras nämligen konferensen RootsTech av släktforskningsföretaget FamilySearch.
Evenemanget hålls i ExCel London, ett stort konferens- och utställningscenter nära Royal Victoria Bridge.
RootsTech brukar locka och inspirera både yngre och äldre släktforskare från hela världen. Det besökarna kan se fram emot är en rad föreläsningar och 150 minikurser om allt från DNA till hur man organiserar sina foton, hur man forskar och bevarar sina berättelser. Här presenteras även senaste nytt inom släktforskningen i en stor utställningshall.
RootsTech, som kallas för världens största historiska event, startade 2011. Det är första gången det arrangeras utanför Amerika.
FamilySearch har sitt säte i Salt Lake City, Utah, USA, och är en släktforskningsorganisation som ägs och drivs av Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga, vanligtvis kallad Mormonkyrkan.
Nästa år, 26-29 februari 2020, hålls RootsTech i The Salt Palace Convention Center i Salt Lake City, Utah.
Läs mer:
RootsTech
Gå till toppen