Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Man i Perstorp lindrigt skadad efter misshandel

En man i 40-årsåldern fördes på fredagseftermiddagen till sjukhus efter att ta blivit attackerad av en annan man på Tjäderstigen i centrala Perstorp.

Vid 14.15-tiden uppstod ett bråk mellan förarna till två personbilar efter en trafikincident vid Tjäderstigen i närheten av centralskolan. Vid bråket skadades en av förarna, en man i 40-årsåldern, med någon form av stickvapen.
Gärningsmannen flydde i i sin bil. En uppringare larmade polisen och mannen fördes med ambulans till sjukhus. han var vid medvetande när ambulansen kom fram och hans skadeläge beskrivs som lindrigt, enligt Region Skånes presstjänst.
Polisen förhörde eventuella vittnen och spärrade av den misstänkta brottsplatsen i drygt två timmar, men gjorde ingen teknisk undersökning. Man sökte också i området med flera patruller. Sent på eftermiddagen var ännu ingen gärningsman gripen.
Gå till toppen