Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Nya LSS-boendet får lägenheter i markplan

Det nya boendet i Billesholm ska få en mer tillgänglig utformning än det nuvarande som ligger på tredje plan.

Det nuvarande LSS-boendet på Västergatan i Billesholm har brister, inte minst eftersom det ligger på tredje våningen.Bild: Bjuvs kommun
Lokalerna på Västergatan passar dåligt som boende för funktionshindrade, eftersom det ligger på tredje våningen och alla hyresgäster inte klarar att ta sig ut på egen hand. En del dörrposter är dessutom för smala för att rullstolar lätt ska kunna passera.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen