Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Formstark Isabelle Paulsson laddar för finalen

Isabelle Paulsson.Bild: Britt-Mari Olsson
En framgångsrik säsong är på väg att ta slut. I helgen åker IFK Helsingborgs konståkare Isabelle Paulsson till Göteborg för att tävla i elitseriefinalen. Dit kvalificerar sig Sveriges tio bästa åkare under året.
– Jag är väldigt nöjd med min säsong, säger Isabelle Paulsson.
Helgen som gick blev den ännu bättre när Paulsson vann en internationell tävling i Köpenhamn. Där blev för övrigt klubbkamraten Malin Göransson trea.
Paulssons starka säsong gör att hon kan ha stora förhoppningar om en framskjuten placering i Göteborg. Trots att hon inte riktigt vet om alla de bästa kommer till start, väljer hon att se realistiskt på sina möjligheter.
– Jag är jättenöjd om jag kan motsvara min rankning, säger hon.
Det skulle innebära en sjätteplats. Isabelle Paulsson kommer till säsongens sista tävlingshelg i bästa möjliga form. Självförtroendet är säkert också på topp efter segern i Köpenhamn. Det krävs dock förmodligen ett åk utöver det vanliga om hon ska kunna hota storfavoriten, den svenska EM- och VM-åkaren Anita Östlund.
Hur det än går kan Isabelle Paulsson se tillbaka på en stark säsong och gå in i nästa fylld av tillförsikt.
Gå till toppen