Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Formstark Isabelle Paulsson laddar för finalen

Isabelle Paulsson.Bild: Britt-Mari Olsson
En framgångsrik säsong är på väg att ta slut. I helgen åker IFK Helsingborgs konståkare Isabelle Paulsson till Göteborg för att tävla i elitseriefinalen. Dit kvalificerar sig Sveriges tio bästa åkare under året.
– Jag är väldigt nöjd med min säsong, säger Isabelle Paulsson.
Helgen som gick blev den ännu bättre när Paulsson vann en internationell tävling i Köpenhamn. Där blev för övrigt klubbkamraten Malin Göransson trea.
Paulssons starka säsong gör att hon kan ha stora förhoppningar om en framskjuten placering i Göteborg. Trots att hon inte riktigt vet om alla de bästa kommer till start, väljer hon att se realistiskt på sina möjligheter.
– Jag är jättenöjd om jag kan motsvara min rankning, säger hon.
Det skulle innebära en sjätteplats. Isabelle Paulsson kommer till säsongens sista tävlingshelg i bästa möjliga form. Självförtroendet är säkert också på topp efter segern i Köpenhamn. Det krävs dock förmodligen ett åk utöver det vanliga om hon ska kunna hota storfavoriten, den svenska EM- och VM-åkaren Anita Östlund.
Hur det än går kan Isabelle Paulsson se tillbaka på en stark säsong och gå in i nästa fylld av tillförsikt.
Gå till toppen