Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Storseger för Hittarp i hemmapremiären

Hittarp har smakstartat i sin division 2-serie. Uddamålssegern i bortapremiären följdes upp med en storseger i hemmapremiären.

André Kopfinger var en av Hittarps målskyttar mot Assyriska.
Div. 2 Västra Götaland
Hittarp 4 (1)
Assyriska 0 (0)
– Första 30 var inte speciellt bra, det var väldigt mycket slarvfel. Vi spelade upp oss sista kvarten, hade ett bra snack i paus och gick ut i andra och kontrollerade matchen, säger tränaren Anders Schönberg.
Vladica Zlojutro satte i gång målskyttet i den 39:e minuten. Men ett måls ledning är bara ett måls ledning. Så i slutet av den andra halvleken blev det rena fyr(tre)verkeriet. På sju minuter gick Hittarp fram till 4–0 genom Edis Agelius, André Kopfinger och Axel Grahn.
– I en match när man inte fick till några speciella lägen var det skönt att göra tvåan, då släppte det lite. Samtidigt kändes det som att de gav upp lite sista minuterna när matchen var död.
– Spelet såg stundtals bättre ut i dag än i premiären så det är bara positivt.
Gå till toppen