Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Se när spelaren skjuter boll i huvudet på supporter

New York Red Bulls tappade segern mot Kansas. Då fick lagets mittfältare Kaku ett utbrott – och sköt bollen rätt i huvudet på en supporter.
Efteråt uppstod bråk och mittfältaren visades ut.

Det var i den 88:e minuten som Kansas kvitterade New Yorks ledning. Då surnade NY-mittfältaren Kaku till ordentligt.
Vid ett spelavbrott på tilläggstid sulade han bollen stenhårt mot supportrarna på nedre raden på läktaren i Kansas. En man fick bollen rakt i ansiktet – och föll till marken.
Arga motståndare skyndade dit för att skälla ut Kaku, samtidigt som folk på läktarna ropade efter hjälp.
Kaku fick rött kort direkt och lämnade planen till burop. Efter slutsignalen fick den skadade supportern fortfarande vård på läktaren och flera av spelarna tog sig dit för att se hur det var med honom. Kansas försvarare Andreu Fontas – som från nära håll sett bollen träffa supportern – lämnade över sin matchtröja som tröst.
– Herre gud, det var så nära, och det var en väldigt, väldigt, väldigt hård boll som träffade rakt i ansiktet, sa Fontas till Pro Soccer USA.
Supportern kvicknade senare till, men hade en blodig näsa.
– Det finns inga ursäkter för att göra så. Han förväntade inte sig att bollen skulle komma, han såg den inte ens.... Det går inte hända, sa Kansas mittfältare Ilie Sanchez.
Efter matchen skickade Kaku ut flera tweets med ursäkter.
"Jag är en tävlingsmänniska och var frustrerad och tog ut mina frustrationer på ett sätt som inte är acceptabelt", skriver Kaku.
New York Red Bulls-mittfältaren lär kunna vänta sig flera matchers avstängning.
Gå till toppen