Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Ed Sheeran vanställd i ”Game of thrones”

Den brittiske popstjärnan Ed Sheeran gjorde ett litet men omtalat inhopp i förra säsongen av fantasyserien ”Game of thrones”.
Ed Sheeran som Lannister-soldat i "Game of thrones". Pressbild. Helen Sloan/HBO.
Nu hintar manusförfattarna om vad som blev av Sheerans rollfigur – en skönsjungande fotsoldat i familjen Lannisters armé, skriver sajten AV Club.
I senaste avsnittet, under ännu en av seriens otaliga sexorgier, småpratar några prostituerade om vilka bekanta soldater som råkat illa ut i mötet med Daenerys eldsprutande drakar. Bland annat nämns ”den rödhårige pojken Eddie”, som ”kom tillbaka med ansiktet bortbränt” och ”numera saknar ögonlock”.
Den rödhårige världsstjärnan verkar bekräfta att det är hans rollfigur som åsyftas. I ett inlägg på Instagram har han lagt upp replikskiftet tillsammans med kommentaren ”Jag visste väl att jag skulle överleva”.
Gå till toppen