Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Gratis ”Assassin's creed” efter katedralbrand

Katedralen Notre-Dame som den ser ut i "Assassin's creed: Unity". Pressbild.Bild: 10500
Ubisoft låter pc-användare ladda ner ”Assassin's creed:Unity” gratis under en veckas tid till följd av branden i Notre-Dame, meddelar bolaget i ett pressmeddelande.
Spelaren tar i ”Unity” från 2014 kontrollen över en lönnmördare i Paris under franska revolutionen, och där spelar katedralen en viktig del. Med hjälp av gamla kartor, teckningar och historiker som visste var enskilda konstverk skulle vara placerade återskapades katedralen digitalt.
”Vi vill ge alla chansen att uppleva skönheten och majestätet av Notre-Dame på bästa sätt”, skriver bolaget i pressmeddelandet.
Företaget skänker också en halv miljon euro till återuppbyggnaden av den eldhärjade katedralen.
”När vi skapade 'Assassin's creed: Unity”, så utvecklade vi en till och med närmare koppling till den här otroliga staden och dess landmärken – en av de mest minnesvärda delarna av spelet var det extraordinära återskapandet av Notre-Dame”, skriver Ubisoft.
Gå till toppen