Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Nu är grillsäsongen här – här är svenska grillmästarens bästa tips

Nu när många rullar ut sina grillar ur förråden vet den internationellt prisade helsingborgaren hur man ska få grillbitarna så saftiga och välsmakande som möjligt.
– Alla män tror att de kan grilla, men så är det inte i verkligheten, säger Pierre Öxell.

"Jag är antivegetarian. Det har gjort att det blivit en utmaning för mig att grilla vegetariskt, även om jag inte är så förtjust i grönsaker så försöker jag", säger landslagsgrillaren Pierre Öxell.Bild: Britt-Mari Olsson
1. Upprustning av grillen, det fastnar fett och bildas mögel på gallret.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen