Annons

Annons

Annons

Annons

Påsken

Test: Vi har hittat godaste majjon

Majonnäsen har sin givna plats på påskbordet, den gifter sig fint med både äggen, laxen och räkorna. Men vilken sort som egentligen är godast beror enligt experten på vad den ska användas till.

Vi har testat sex olika sorters majonnäs i glasburk och hittat både salta, söta och perfekt syrliga varianter.

Bild: Stina Stjernkvist/TT

Annons

Majonnäsälskarna är många och användningsområdena likaså. En klick på äggmackan, i en röra eller som dip till pommes frites. Godast blir det naturligtvis om man vispar ihop en egen, men en burk eller tub stående i kylen kan vara en oumbärlig räddare i nöden. Den går att variera i oändlighet och håller sig i flera månader.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs HD för 8 kr/vecka i 8 veckor – därefter tillsvidare 129 kr/månad. Ingen bindningstid.

Säg upp när du vill.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på hd.se och i vår nyhetsapp.
  • HDpasset med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.
Till toppen av sidan