Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Fler matcher flyttas från Gamla Ullevi

Gamla Ullevis hybridgräsmatta är fortfarande inte klar för säsongspremiär. Nu flyttas ytterligare en rad matcher till andra arenor, bland annat cupfinalen mellan Göteborg FC och Kristianstad, och det allsvenska mötet mellan IFK Göteborg och AIK.

Hybridgräset på Gamla Ullevi behöver få växa sig starkt i ett par veckor till, enligt Göteborgs evenemangsbolag Got Event. Det innebär fler flyttade matcher för IFK Göteborg, Örgryte och Gais, och även att cupfinalen mellan Göteborg|FC och Kristianstad flyttas.Bild: Adam Ihse/TT
Göteborgs kommunala evenemangsbolag Got Event har beslutat att låta Gamla Ullevis plan vila i ytterligare drygt två veckor, till 10 maj. Beslutet togs trots att Svenska fotbollförbundet gav klartecken för spel efter en inspektion av gräset på tisdagen.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen