Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Rögles drömbesked – Dennis Everberg skriver femårskontrakt

Rögle har gjort klart med ännu en hemvändare. Dennis Everberg har skrivit på ett femårskontrakt.

Världsmästaren Dennis Everberg efter VM-finalen mellan Sverige och Schweiz den 20 maj 2018.Bild: PETTER ARVIDSON
Ted Brithén, Mattias Sjögren och Daniel Zaar är tre spelare som återvänt till Rögle.
Nu är nästa stora namn klart. Dennis Everberg har signerat ett femårskontrakt med Rögle.
– Superspännande, säger Rögles sportchef Chris Abbott till HD-sporten. Det känns fint att få hem ännu en kille som är härifrån – och riktigt kul att få hit Dennis som är 27 år och befinner sig på karriärens topp.
Dennis Everberg inledde säsongen i NHL med Winnipeg Jets, men bröt kontraktet och flyttade till schweiziska EV Zug, som tog sig hela vägen till final (där det blev förlust mot Bern). Tränaren Dan Tangnes har vittnat om att Everberg gjort en stark säsong och varit en av ligans bästa importspelare.
– Dennis är en urkraft på isen, säger Chris Abbott. En powerforward som kan användas i alla spelformer. Vi är väldigt exalterade över att han kommer hem.
– Femårskontraktet signalerar också att vi vill skapa långsiktiga samarbeten med killarna som är härifrån bygden.
HD-sporten har tidigare avslöjat att ännu en hemvändare har skrivit på för Rögle: Backen Niklas Hansson. Den värvningen är ännu inte presenterad.
Gå till toppen