Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Lennart Norlöv: Bäst när det gäller – och EVS ska bli ännu vassare

Engelholm var överlägset i den tredje SM-finalen och mycket tyder på att laget kommer att bli ännu bättre nästa år.Bild: LUDVIG THUNMAN
I några SM-matcher har Mary-Kate Marshall sett lite försiktig ut och även om centern Taylor Brisebois gjort sitt jobb har hon knappast glänst. Fast nu, när Engelholm skulle säkra sina guldmedaljer, då steg de utländska proffsen fram, med besked. Sophie Carpentier fortsatte dominera, som under den senaste tiden – vilken höjd hon har i hoppen och vilken kraft hon har i slagen – men nu var även Marshall och Brisebois precis så bra som man kanske kan förvänta sig. Taylor Brisebois fick rentav pris som finalens bästa EVS-are och det var fullt välförtjänt, efter hennes bästa insats i klubben. Nu bidrog den kanadensiska centern inte minst till hemmalagets suveräna blockspel, där EVS hade tolv vunna poäng, mot bara två för bortalaget, i ett av de moment som blev mest avgörande.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen