Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Malmökomiker spelar huvudroll i ny SVT-serie

Malmökomikern Jonatan Unge ska tillsammans med Evelyn Mok spela huvudrollerna i den kommande SVT-serien ”Kurs i självutplåning” som bygger på Malmöförfattaren Henrik Bromanders seriealbum.
Malmökomikern Jonatan Unge spelar en av huvudrollerna i kommande SVT-serien "Kurs i självutplåning". Arkivbild.Bild: Vilhelm Stokstad/TT
Serien "Kurs i självutplåning" bygger på Henrik Bromanders seriealbum med samma namn och är skriven av Joakim Granberg och Isabella Rodriguez från humorkollektivet Bauta. Den sistnämnda står även för regin.
”Kurs i självutplåning” handlar om Maria (Mok) som åker på ett sommarläger i clownteater i hopp om att finna sig själv och nya vänner. I stället utsätts hon för mobbning och beslutar sig för att slå tillbaka.
Malmökomikern Jonatan Unge spelar Tore, Marias bästa vän, som är född och uppvuxen på Östermalm i Stockholm men som trots sina goda materiella förutsättningar aldrig har lyckats med någonting i livet.
Serien har premiär på SVT Play i höst.
Gå till toppen