Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

BoIS-tränaren: "Jag vill inte tänka i de banorna"

Drömstart. Risk för att bli bekväm när Tvååker kommer på besök?
– Det finns inte på kartan att vi ska hålla på med sånt, säger BoIS-tränaren Billy Magnusson.

Billy Magnusson.Bild: LUDVIG THUNMAN
5–0 borta mot Åtvidaberg i lördags och inte en enda förlust under de fyra första omgångarna. Risk för BoIS-hybris när Tvååker kommer till Landskrona under onsdagen?
– Nej, det skulle göra mig jättebesviken, säger tränaren Billy Magnusson.
– Många av spelarna har varit med om både med- och motgång, de vet hur snabbt det kan vända om man inte ger hundra. Och de andra älskar läget. Det skulle förvåna mig väldigt mycket och jag vill inte tänka i de banorna. Det finns inte på kartan att vi ska hålla på med sånt.
Tvååker blev trea som nykomling i fjol, men har fått en tuff start i år och förväntas inte tillhöra någon toppstrid.
– Det är ett hårt arbetande lag, ett 4–2–3–1-lag. De är lite mer spelande nu, spelar inte lika rakt som tidigare år. Men de har fortfarande sina raka alternativ på [Jakob] Adolfsson som vi måste vara noggranna med, säger Billy Magnusson.
– De kommer säkert höja sig när de kommer till ip med en del folk. Vi får komma upp i nivå igen om vi ska ha några poäng. Det blir en ny utmaning.
Kevin Alin vaktade målet senast. Nu är Amr Kaddoura frisk igen och Billy Magnusson vet ännu inte vilken målvakt som får förtroendet.
– Kevin gjorde exakt vad man kan förvänta sig och det har Amr också gjort, säger han.
Ytterforwarden Kevin Jensen är också tillbaka och kanske även mittfältaren Igor Arsenijevic. Linus Olsson, Granit Stagova och Alexander Tkacz saknas sedan tidigare.
Gå till toppen