Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Bröderna Bremer fortsätter i Åstorp/Kvidinge

Åstorp/Kvidinge tog sig tillbaka till allsvenskan och nu är två av lagets absoluta nyckelspelare säkrade: Bröderna Mattias och Andreas Bremer har skrivit på nya avtal.

Bröderna Mattias och Andreas Bremer satsar vidare i Åstorp/Kvidinge.
23-årige Andreas Bremer har under flera säsonger öst in poäng i Åstorp/Kvidinge. Den gångna blev det 60 stycken fördelade på 32 mål och 28 assister i grundserien, vilket gav poängligatiteln i division 1 Södra Götalands grundserie. Han fortsatte sedan med nio poäng på fyra matcher i kvalet till allsvenskan.
– Ser vi till att vara i bra form och rätt tränade så kommer steget upp vara hanterbart, säger han till klubbens webbplats.
Två år äldre brodern Mattias är också en pålitlig poängplockare och motsvarande siffror för honom var 35 i grundserien och åtta i kvalet.
– Jag trivs bra i laget och när merparten av grabbarna direkt säger att det blir fortsatt spel så blev det än mer självklart för mig att spela vidare i ÅKIBS, säger han till sajten.
Gå till toppen