Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Landskronas nya anfallsvapen

Åtta gjorda mål, sex olika målskyttar. Bredden är en styrka tycker BoIS-tränaren Billy Magnusson inför toppmötet med Lindome.

Under de fem inledande omgångarna av division 1 har obesegrade tabelltrean Landskrona BoIS hyllats för sitt välorganiserade försvar. Ett insläppt mål vittnar om att laget är svårslaget, och att tränaren Billy Magnusson lyckats skapa en trygg grund.
Även anfallsmässigt har Landskrona inlett godkänt. Efter 5–0-urladdningen i Åtvidaberg misslyckades visserligen BoIS offensiva pjäser med att rå på ett defensivt skickligt Tvååker. Annars har både BoIS-nyförvärvet Robin Hofsö, värvad som spets, samt flera andra anfallskrafter hunnit anteckna sig i målprotokollet.
– Robin kan säkert göra 15 mål i år för oss, men ska vi kunna nå dit vi vill är det viktigt att alla hjälps åt med att bidra, säger Billy Magnusson.
Igor Arsenijevic är aktuell för en plats i matchtruppen. Däremot dröjer det åtminstone två veckor innan vadskadade Linus Olsson kan göra comeback.
Serieledande Lindome har överraskat stort under säsongsinledningen. Nykomlingen toppar tabellen, och Billy Magnusson är medveten om att det väntar en tuff utmaning för hans lag.
– Lindome är ett passningsorienterat lag med flera skickliga spelare.
Gå till toppen