Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

John Lundvik klar för Nordenturné – spelar i Köpenhamn

Melodifestivalenvinnaren John Lundvik är aktuell med den nya ep:n ”My turn” som släpps i dag. Artisten ger sig även ut på turné till hösten och kommer att besöka sex städer i Sverige, Norge, Danmark och Finland. I oktober spelar han i Köpenhamn

John Lundvik och The Mamas ger sig ut på Nordenturné till hösten. Arkivbild.Bild: Jonas Ekströmer/TT
”Jag lever verkligen min dröm. Att få följa upp Melodifestivalen och det makalösa Eurovision-äventyret med mer ny musik och en egen turné känns helt fantastiskt”, säger John Lundvik enligt ett pressmeddelande.
Med sig på turnén tar John Lundvik gospelkören The Mamas, som också kommer att stå på scenen med honom i Eurovision Song Contest i Tel Aviv nästa vecka.
”Jag är så stolt och glad över att The Mamas har valt att följa med mig även på denna resa. Teamkänslan vi har är svårslagen och helt ovärderlig”, säger John Lundvik.
Den 8 oktober kommer Lundvik till Hotel Cecil i Köpenhamn. Dessförinnan har han besökt Stockholm, Göteborg och Oslo. Efter Köpenhamn väntar Växjö och Helsingfors.
Gå till toppen