Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Rix FM festival kommer till Helsingborg under Hx

Den 2 augusti är det åter dags för Rix FM Festival att gästa Helsingborg. Det sker i samband med årets Hx. Den turnerande festivalen firar i år 20-årsjubileum.

Laila Bagge och Roger Nordin kommer att leda även årets Rix FM Festival. Som kommer till Helsingborg 2 augusti.Bild: Pressbild
Laila Bagge och Roger Nordin leder evenemanget och flera av Sveriges yngre och populära artister kommer att medverka. Vilka det blir är ännu inte känt.
”Vi ser verkligen fram emot RIX FM Festival. Det är en av sommarens absoluta höjdpunkter, det blir också lite extra speciellt nu när vi firar 20-årsjubileum”, konstaterar Roger Nordin och Laila Bagge i ett pressmeddelande.
Roger Nordin och Laila Bagge på scen under fjolårets Rix FM Festival.Bild: Pressbild
Festivalen lockar varje år cirka 200 000 besökare och när man i år firar 20-årsjubileum utlovas ”extra guldkant”.
”Tillsammans med våra fantastiska sponsorer kommer vi att spetsa till arrangemanget ordentligt med både svenska och utländska världsartister”, säger Christer Modig, verksamhetschef för radio på Nordic Entertainment Group i Sverige, i pressmeddelandet.
Förutom Helsingborg besöker festivalen ytterligare elva svenska städer i sommar. Turnén inleds i Kristianstad 11 juli. I Skånes besöker man även Malmö den 10 augusti.
Gå till toppen