Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

”Empire” läggs ned efter sjätte säsongen

Jussie Smollett spelar en av huvudrollerna i "Empire", men det är oklart om han kommer att medverka i sista säsongen. Pressbild.Bild: Chuck Hodes/Fox
Tv-kanalen Fox meddelar att man lägger ned ”Empire” och att seriens kommande sjätte säsong blir den sista. Dramaserien handlar om ett hiphop-musikbolag i New York och grundarens familjemedlemmar som sinsemellan kämpar om kontrollen över företaget.
På sistone har serien blivit omskriven då en av skådespelarna, Jussie Smollett, anklagats för att ha ljugit om att han utsatts för en hatattack och gjort en falsk polisanmälan. Åtalet lades ned, men Smollett hann sitta häktad under en tid och hans rollfigur ströks ur serien. Fox programchef Charlie Collier vill inte uttala sig om huruvida skådespelaren kommer att medverka i sista säsongen eller ej.
– Just nu har vi inga planer på det, men möjligheten finns, säger han till Independent.
Huvudrollen i serien spelas av Terrence Howard och Jussie Smollett spelar hans son, en singer-songwriter som har en dålig relation till sin pappa.
Gå till toppen