Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Offensiva talanger klara för Rögle

Rögle har skrivit juniorkontrakt med Adam Edström och Wilson Johansson. Forwardstalangerna kommer närmast från Mora respektive Färjestad.

Wilson Johansson i Färjestadströjan.Bild: MATHIAS BERGELD
Den gångna säsongen spelade Adam Edström och Wilson Johansson i SHL, nu byter de klubb till Rögle. Eftersom de båda 18-åringarna har ett år kvar som juniorer har Rögle inte skrivit A-lagskontrakt med duon, som är högaktuella inför sommarens NHL-draft.
Rögle skriver på sin webbplats att de kommer att träna med A-laget under sommaren och försöka slå sig in i truppen.
– Adam och Wilson är två mycket intressanta spelare som vi ser fram emot att jobba med och hjälpa i deras utveckling till att bli färdiga seniorspelare. Vi har nu en stark grupp av äldre juniorer som står och knackar på dörren till vårt A-lag och alla kommer att ges möjlighet att visa upp sig och tävla om en plats i A-truppen, säger Rögles sportchef Chris Abbott i ett pressmeddelande.
Adam Edström.Bild: DANIEL ERIKSSON
Wilson Johansson öste in poäng för Färjestads J20 förra säsongen och noterades för nio matcher i SHL. Adam Edström kombinerade också han junior-och seniorspel, på hans cv finns femton matcher i högsta ligan.
Gå till toppen