Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Offensiva talanger klara för Rögle

Rögle har skrivit juniorkontrakt med Adam Edström och Wilson Johansson. Forwardstalangerna kommer närmast från Mora respektive Färjestad.

Wilson Johansson i Färjestadströjan.Bild: MATHIAS BERGELD
Den gångna säsongen spelade Adam Edström och Wilson Johansson i SHL, nu byter de klubb till Rögle. Eftersom de båda 18-åringarna har ett år kvar som juniorer har Rögle inte skrivit A-lagskontrakt med duon, som är högaktuella inför sommarens NHL-draft.
Rögle skriver på sin webbplats att de kommer att träna med A-laget under sommaren och försöka slå sig in i truppen.
– Adam och Wilson är två mycket intressanta spelare som vi ser fram emot att jobba med och hjälpa i deras utveckling till att bli färdiga seniorspelare. Vi har nu en stark grupp av äldre juniorer som står och knackar på dörren till vårt A-lag och alla kommer att ges möjlighet att visa upp sig och tävla om en plats i A-truppen, säger Rögles sportchef Chris Abbott i ett pressmeddelande.
Adam Edström.Bild: DANIEL ERIKSSON
Wilson Johansson öste in poäng för Färjestads J20 förra säsongen och noterades för nio matcher i SHL. Adam Edström kombinerade också han junior-och seniorspel, på hans cv finns femton matcher i högsta ligan.
Gå till toppen