Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Snabbkoll på nattens nyheter

Missnöjda militärveteraner blockerar Libanons centralbank, Tokyobörsen har börjat på minus – och sydkoreanske golfaren Kang Sung-Hoon tog hem sin första seger på PGA-touren.

Världen

Veteraner blockerar centralbank

Bild: Hassan Ammar
Missnöjda militärveteraner har inlett en protest runt Libanons centralbank, och säger att de kommer att spärra in- och utgångar under måndagen. Veteranerna befarar neddragningar i militära pensioner och förmåner, när nu landets koalitionsregering som bäst förhandlar om hur man ska få ned budgetunderskottet.
Läs också Veteraner blockerar Libanons centralbank
Ekonomi

Tokyobörsen börjar på minus

Bild: Eugene Hoshiko
Stora asiatiska börser deppar i inledningen av handelsveckan, sedan USA:s president Donald Trump i helgen låtit fortsatt stridslysten kring handelsförhandlingarna med Kina. Nikkei-index i Tokyo stod på minus 0,5 procent efter några timmars handel.
Läs också Åter handelsdepp i Asien
Sport

Sydkorean tog första segern

Sydkoreanske Kang Sung-Hoon trotsade sömnbrist och höjde sitt spel och tog i Dallas hem sin första seger på PGA-touren. Sju birdies och tre bogeys gav slutresultatet 67, fyra under par, på den avslutande rundan. Bäste svenskar blev Jonas Blixt och Henrik Stenson på en delad 20:e plats.
Gå till toppen