Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Skolchef om Ängelholmslokalers beslut om p-avgifter: ”Jätteklantigt hanterat”

Parkeringsplatserna vid Kungsgårdsskolan utsattes för intensiv bevakning under måndagen då p-avgifter började gälla. Kritiken från skolan är massiv mot de hastigt uppkomna parkeringsreglerna.

Camilla Persson och kollegorna på Rebbelberga skola ifrågasätter Ängelholmslokalers beslut att plötsligt avgiftsbelägga deras personalparkering som inte annars används.Bild: Pamela kocken
Det är halvfullt med bilar på den största personalparkeringen vid Kungsgårdsskolan. Måndagen är friluftsdag och personalen är på annat håll. Den stora p-platsen vid Kungsgårdshallen är nästan öde. Parkeringsvakter cirkulerar i bil kring Kungsgårdsskolan och Ängelholmslokaler har personal på plats under måndagen för att se hur de nya reglerna efterlevs. Från och med nu krävs det p-avgift klockan 00–18 alla dagar i veckan.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen