Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Toronto till semi efter Hollywoodavslutning

Torontos Kawhi Leonard hade skäl att skrika ut sin glädje efter den sjunde och avgörande kvartsfinalen mot Philadelphia.Bild: Frank Gunn/The Canadian Press/AP
NBA-kvartsfinalen mellan Toronto Raptors och Philadelphia 76ers fick ett avgörande värdigt ett Hollywooddrama. Ställningen var 90–90 i den sjunde och avgörande matchen när Kawhi Leonard fick bollen med bara sekunder kvar. Leonard tog ett par kvicka steg runt två Philadelphiaförsvarare och lyckades från dålig vinkel skicka iväg ett skott precis innan tiden rann ut.
Bollen studsade en, två, tre och fyra gånger på ringkanten. Sedan slank den ner genom korgen och Leonard skrek tillsammans med Torontopubliken ut sin glädje för avancemanget till semifinal. Den typen av känsloyttringar ser man inte varje dag från 27-åringen.
– När det väl kommer ögonblick som jag inte riktigt har upplevt förut så försöker jag visa lite känslor och släppa ut det. Det här var en sådan kväll, sade Kawhi Leonard.
För Toronto, som aldrig har nått NBA-final, väntar Milwaukee Bucks i semifinalen. I den andra semifinalen möts Golden State Warriors och Portland Trail Blazers.
Gå till toppen