Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Skadad man gripen – misstänks för mordförsök

Efter ett misstänkt mordförsök har en man med helikopter förts till sjukhus i Göteborg. Arkivbild.Bild: Bertil Ericson/TT
En man i Borås är gripen, misstänkt för försök till mord.
– Han fick föras med ambulans till sjukhus i Borås och ligger kvar där, men han är formellt gripen, säger polisens presstalesperson Peter Adlersson. Mannen är i 60-årsåldern och vårdas för en stickskada i huvudet.
Två män ska ha drabbat samman i ett bråk utomhus och vittnen larmade polisen. Exakt vad som har skett och vem som har gjort vad är fortfarande oklart enligt polisen, men någon form av stickvapen har använts.
– Det är förmodligen en kniv som är inblandad, men det kan även vara något annat.
– Den andre mannen som är i 55-årsålderns fick föras med ambulanshelikopter till Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg. Han är allvarligt skadad och vi har inte kunnat höra honom, säger Peter Adlersson.
Den mannen är inte misstänkt för något brott, men eftersom det fortfarande är väldigt oklart vad som har hänt så kan det komma att ändra sig, enligt polisen.
Gå till toppen