Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Utredare vill stänga av City från CL

Premier League-vinnaren Manchester City kan bli avstängd från Champions League.Bild: Frank Augstein/AP/TT
Utredarna av den nyblivna Premier League-vinnaren Manchester Citys påstådda brott mot Uefas finansiella regler väntas föreslå att City stängs av från spel i Champions League, uppger New York Times.
Enligt den amerikanska tidningen väntas utredningsgruppen föreslå minst en säsongs avstängning från det internationella cupspelet.
I början av mars beslutade Uefa om en utredning av Manchester City och de påstådda brotten mot det europeiska fotbollsförbundets regelverk kring hur klubblag finansierar sin verksamhet, så kallade Financial Fair Play.
Den tyska tidningen Der Spiegel har publicerat läckta mejl som gör gällande att shejk Mansour, klubbens ägare, på olika sätt skjuter in mer pengar i klubben än vad regelverket tillåter.
Manchester City har tidigare avfärdat anklagelserna som substanslösa. På söndagen blev det klart att City tog hem den engelska ligan Premier League för andra året i följd.
Gå till toppen