Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

OS-back klar för Frölunda

Kanadas Karl Stollery, till höger, mötte Tre Kronor och Alexander Bergström under en träningsmatch inför OS i Pyeongchang förra året. Arkivbild.Bild: Jonas Ekströmer/TT
Mästarlaget Frölunda har gjort klart med sitt sjätte nyförvärv inför nästa SHL-säsong i ishockey. Backen Karl Stollery, OS-bronsmedaljör med Kanada förra året, värvas in från finländska Jokerit och har skrivit på ett ettårskontrakt.
”Jag ser verkligen fram emot att komma till Göteborg. Jag har pratat med Gormley (Brandon) och Genoway (Chay) som jag känner sedan tidigare och de har bara bra saker att säga om staden och klubben. Frölunda är ett vinnande lag och har ett spel som passar mig. Det här blir spännande”, säger 31-åringen, med meriter från spel i NHL, till klubbens webbplats.
Sedan tidigare står det klart att Nicklas Lasu, Johan Sundström, Niklas Rubin, Theodor Lennström och Julius Bergman ansluter till SM-guldklubben Frölunda.
Gå till toppen