Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Snabbkoll på nattens nyheter

Träindustri nedbrunnen i Dalarna, fem turister döda i Alaska, fortsatt nedåt på Asiens börser – och utjämnat i den ena Stanley Cup-semifinalen.

Sverige

Träindustri övertänd

En mindre träindustri vid Garpenberg i Dalarna har brunnit ned under natten. Brandmän från Hedemora, Avesta och Horndal var inblandade i släckningsarbetet.
Läs också Träindustri övertänd i Garpenberg
Världen

Fem döda turister i Alaska

Fem människor har hittats döda och en saknas sedan två amfibieplan kolliderat nära Ketchikan i sydöstra Alaska. Passagerarna uppges vara turister från kryssningsfartyget Royal Princess.
Läs också Minst fem döda i sjöplanskrock
Ekonomi

Asiens börser backar igen

USA:s president låter optimistisk om handelskriget med Kina, men asiatiska börser låter sig inte imponeras. Nikkei-index i Tokyo låg efter några timmar på minus 1,1 procent.
Läs också Asiatiska börser backar trots Trumpoptimism
Sport

... och St Louis har kvitterat

Oskar Sundqvist punkterade matchen när St Louis besegrade San Jose imed 4–2 NHL-ishockeyns slutspel. Segern innebär att St Louis kvitterat semifinalserien till 1–1.
Gå till toppen