Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

HD:s nyhet i Ängelholm: Arrangerar bakluckeloppis för första gången

På söndag den 19 maj arrangeras HD:s bakluckeloppis för första gången i Ängelholm. ”Det är kul att göra saker där vi känner att vi kan hjälpa till”, säger Åsa Erlandsson projektledare på HD.

Säsongen för bakluckeloppisar är här. Passa på att vårstäda innan sommarvärmen slår till – och bli av med de gamla kastrullerna och fynda ny hängmatta till trädgården.Bild: Sven-Erik Svensson
— Rögle är en samarbetspartner som vi haft länge. Nu har vi krokat arm för att uppmärksamma och hjälpa varandra, säger Åsa Erlandsson, som är projektledare på marknadsavdelningen vid Helsingborgs Dagblad.
Loppisen som anordnas bottnar dock i mer än bara ett samarbete mellan två partners.
— De hörde av sig och berättade om sin miljövecka och deras arbete för hållbar utveckling, vilket vi tyckte var ett jättebra initiativ. Så vi bestämde oss för att hänga på, säger Åsa Erlandsson.
Att miljöfrågan trendar tycker Åsa Erlandsson inte att det finns några tvivel om. Och om man kan bidra till den positiva utveckling som sker runtom i världen ska man ta vara på den.
— Det syns inte minst med all secondhand, återvinning och till exempel bakluckeloppis. Det är kul att göra saker som vi kan hjälpa till med. Och där vi känner att vi gör nytta.
Bakluckeloppisen på söndag den 19 maj hålls i samband med Rögle BK:s Familjedagar och arrangeras på grusparkeringen utanför Catena arena. Den pågår klockan 10-14 med incheckning för försäljning från klockan 8.
HD-passpris: 150 kr för en plats, 250 kr för två platser.
Gå till toppen