Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Lokalt och vällagat på Torekov hotell med mat värd en omväg

Krogpatrullen drabbas av beslutsvånda på Torekov hotells bistro. Här finns så mycket att prova. Omtänksam servis, ambitiös vinlista och lokala råvaror hanterade med känsla och fantasi gör att slutbetyget blir högt.

Krögarna på Torekov hotells bistro vurmar för ekologiska råvaror med rötterna i den skånska myllan.Bild: Klara Åkesson
Kvällssolen silar genom skira gardiner in i den rymliga restaurangen där de flesta gästerna är övernattare på hotellet. Vi blir snabbt omhändertagna av hovmästaren.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen