Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Profil lämnade Högaborg – aktuell för division 4-lag

Matthias Holenstein har erfarenhet från division 1, division 2 och division 3 med Högaborg och Eskilsminne.Bild: AVDO BILKANOVIC
Den 13 april blev Matthias Holenstein utvisad i division 3-premiären mellan Högaborg och Höganäs. Forwarden skallade Höganäs David Panojevic och några dagar senare gick Holenstein och Högaborg skilda vägar.
Enligt uppgifter till HD är division 4-laget Kågeröd intresserat av 31-åringen, som för fyra år sedan spelade i division 1 med Eskilsminne.
– Jaså? Det har jag inget att säga om, säger Kågeröds tränare Bobby Alm Nilsson.
Du kan inte bekräfta?
– Som sagt: jag har inget att säga om det.
Läs också Profil lämnar Högaborg efter kaosderbyt
Efter utvisningen i derbyt blev Matthias Holenstein avstängd från all form av fotboll, en avstängning som går ut i slutet av den här veckan.
Sex omgångar in i division 4 nordvästra är Kågeröd tabellfyra med tolv poäng. Den gångna helgen besegrade de Eket med 2–0 efter mål av Elie Mukanga och Ted Gustavsson.
Gå till toppen